Ik zoek jou!

Voor een persoonlijk fotografie project ben ik zoek naar mensen met meerdere en/of grote kleurrijke tatoeages. Ik wil jullie graag op een artistieke manier fotograferen, dat wil zeggen, met mooi, sfeervol licht in een passende setting. Deze shoot vindt plaats in een professionele fotostudio in Leeuwarden.

Deze shoot duurt ongeveer een uur en kost je maar €50.

Waarom 50 euro? Omdat ik dit voor mezelf doe en hier niets aan wil verdienen. Ik wil ook niet verliezen – ik moet onder andere de studio huren – dus om quitte te spelen vraag ik €50.

Wat krijg je hier voor? Een selectie van de foto’s die we tijdens dit uur schieten. Alle foto’s die ik goed genoeg vind, bewerk ik en die stuur ik allemaal in hoge resolutie naar je toe. Doe er mee wat je wilt!

Benieuwd naar hoe het dan ongeveer wordt? Op instagram.com/jeroenadema zie je al een aantal voorbeelden van portretten die ik geschoten heb, en je kan ook kijken op jeroenadema.com.

Als er genoeg animo is, wil ik deze shoot plaats laten vinden ergens eind april, begin mei, afhankelijk van beschikbaarheid.

Lijkt het je wel wat of heb je misschien nog vragen? Mail me dan op info@jeroenadema.com